Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Ο νέος PSVR τίτλος της Ubisoft μας ταξιδεύει στο.. φλογισμένο Notre-Dame

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά γεγονότα του 2019 ήταν αναμφισβήτητα η πυρκαγιά της Παναγίας των Παρισίων, όπου έκαψε και ουσιαστικά κατέστρεψε μια εκ των σημαντικότερων εκκλησιών του κόσμου. Και, όπως σε κάθε τόσο συναισθηματικά φορτισμένο συμβάν, η εν λόγω πυρκαγιά αποτέλεσε μια ιδιαίτερη πηγή έμπνευσης για αρκετούς ανθρώπους, όπως τον Jean-Jacques Annaud που δημιουργεί αυτόν τον καιρό το δραματικό ντοκιμαντέρ Notre-Dame on Fire, με την Ubisoft εν συνέπεια να αναπτύσσει μια δική της VR εμπειρία βασισμένη σε αυτή την ταινία.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω VR τίτλος θα έχει διάρκεια μια ώρα και θα κατατάσσεται στην escape κατηγορία, τοποθετώντας τους παίκτες στην θέση των πυροσβεστών που προσπαθούσαν να αποτρέψουν την πυρκαγιά εκείνης της ημέρας. Θα χρειαστεί δηλαδή να συνεργαστούν με την υπόλοιπη ομάδα τους και να διασώσουν διάφορα θρησκευτικά κειμήλια πριν λήξει ο χρόνος και τυλιχτεί το Notre-Dame στις φλόγες.

Αυτό το project φυσικά είναι ιδιαίτερο για την Ubisoft, καθώς όχι μόνο είχαν συμπεριλάβει την εκκλησία στο Assassin’s Creed Unity του 2014, αλλά και προσέφεραν 500.000€ για την ανοικοδόμησή της.

Ο Notre-Dame VR τίτλος της Ubisoft αναμένεται να κυκλοφορήσει περίπου την ίδια περίοδο με την κινηματογραφική πρεμιέρα του Notre-Dame on Fire, δηλαδή μέσα στον φετινό Μάρτιο, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!