Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Οι δέκα καλύτεροι τίτλοι του 2022 για να παίξετε φέτος το Halloween

Πάρτε ζαχαρωτά, κλείστε τα φώτα, και απολαύστε το Halloween παίζοντας!

Το Halloween αποτελεί μια από τις ωραιότερες γιορτές του χρόνου, τόσο λόγω της εποχής στην οποία εορτάζεται όσο και της σκοτεινής αύρας που αποπνέει. Τα ξερά φύλλα στους δρόμους, οι σκαλισμένες κολοκύθες και τα διάφορα τρομαχτικά μπιχλιμπίδια με τα οποία στολίζουμε τα σπίτια μας προσφέρουν την καλύτερη συντροφιά στους horror τίτλους που κυκλοφορούν, έτσι λοιπόν και εμείς αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια λίστα (σε αλφαβητική σειρά) με τους δέκα καλύτερους horror και μη τίτλους του 2022 για να απολαύσετε φέτος το Halloween. Δείτε την λίστα παρακάτω.

Cult of the Lamb

capsule 616x353 16 Οι δέκα καλύτεροι τίτλοι του 2022 για να παίξετε φέτος το Halloween Halloween | ps4 | PS5

Παρόλο που ξεκινάμε με έναν τίτλο που δεν εντάσσεται στην horror κατηγορία, το Cult of the Lamb αποτελεί έναν τίτλο-φαινόμενο εξαιρετικά ταιριαστό με αυτήν την εποχή του χρόνου. Στόχος των παικτών, οι οποίοι αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός καταραμένου αρνιού, είναι να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια αίρεση με σκοπό να κατευνάσει την δυσοίωνη θεότητα που του έσωσε την ζωή, εξερευνώντας παράλληλα μια σειρά από διαφορετικές περιοχές και νικώντας εχθρούς με ένα roguelike σύστημα μάχης.

Κονσόλες: PS4, PS5

Evil Dead: The Game

EGS EvilDeadTheGame SaberInteractiveInc S1 2560x1440 fde136bc32f2b93006b9df0bc421fec0 Οι δέκα καλύτεροι τίτλοι του 2022 για να παίξετε φέτος το Halloween Halloween | ps4 | PS5

Η σειρά ταινιών Evil Dead μας συντροφεύει το Halloween εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είναι λοιπόν φυσικό ένας τίτλος βασισμένος πάνω σε αυτά να αποτελεί μια φυσική επιλογή για να παίξετε αυτές τις μέρες. Υιοθετεί το όλο και πιο δημοφιλές asymmetric multiplayer στυλ παιχνιδιού και ρίχνει τους παίκτες στην διάσημη καμπίνα μέσα στο δάσος, όπου θα πρέπει να συνεργαστούν για να κατατροπώσουν τον Kandarian δαίμονα, πριν προλάβει φυσικά να τους κατατροπώσει αυτός. Ακόμη, στον ρόλο του Ash επιστρέφει ο θρυλικός Bruce Campbell, οπότε ειλικρινά δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.

Κονσόλες: PS4, PS5

Fobia St. Dinfna Hotel

capsule 616x353 1 6 Οι δέκα καλύτεροι τίτλοι του 2022 για να παίξετε φέτος το Halloween Halloween | ps4 | PS5

Το Fobia St. Dinfna Hotel είναι ένας από τους λιγότερο γνωστούς τίτλους της λίστας, ωστόσο η συνολική του ατμόσφαιρα ταιριάζει ιδιαίτερα με το Halloween. Σε αυτόν τον τίτλο οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός ερασιτέχνη δημοσιογράφου που ταξιδεύει στην Santa Catarina και στο εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο St. Dinfna Hotel και, ξεκινώντας με την αναζήτηση της αλήθειας, καταλήγει να παλεύει για την ζωή του χρησιμοποιώντας όπλα, λύνοντας γρίφους, και βλέποντας τον κόσμο από μια κάμερα που αποκαλύπτει διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Κονσόλες: PS4, PS5

Ghostbusters: Spirits Unleashed

ghostbusters spirits unleashed pc game cover Οι δέκα καλύτεροι τίτλοι του 2022 για να παίξετε φέτος το Halloween Halloween | ps4 | PS5

Περνάμε τώρα σε ένα ακόμη διάσημο franchise για την εποχή του Halloween, το Ghostbusters. Ο νέος τίτλος αυτός, παρόλο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αποδίδει με ιδιαίτερο τρόπο την αύρα της εποχής, με τους παίκτες να χειρίζονται είτε τους Ghostbusters σε first-person οπτική γωνία και δημιουργώντας ομάδες έως τεσσάρων ατόμων είτε τα φαντάσματα σε third-person οπτική γωνία προσπαθώντας να τρομάξουν όλους όσους βρίσκονται στην εκάστοτε τοποθεσία.

Κονσόλες: PS4, PS5

Ghostwire: Tokyo

345941 GhostWire Tokyo Video Game Poster Οι δέκα καλύτεροι τίτλοι του 2022 για να παίξετε φέτος το Halloween Halloween | ps4 | PS5

Ένα πράγμα που ξέρουν σίγουρα να κάνουν καλά στην Ιαπωνία είναι η δημιουργία horror εμπειριών. Καλό παράδειγμα αυτού, ακόμη και ας μην αποτελεί έναν κλασικό horror τίτλο, είναι το Ghostwire: Tokyo, το οποίο μας ταξιδεύει στους νυχτερινούς και μολυσμένους με φαντάσματα δρόμους της περιοχής Shibuya. Εκεί, αναλαμβάνουμε τον ρόλο του Akito, έναν μερικώς κυριευμένο από ένα δυνατό πνεύμα νεαρό, όπου με τις νέες του μαγικές σχεδόν ικανότητες θα πρέπει να πολεμήσει τα φαντάσματα και να προσπαθήσει να σώσει την αδερφή του.

Κονσόλες: PS5

Διαβάστε την άποψή μας για τον τίτλο εδώ.

Ikai

capsule 616x353 2 2 Οι δέκα καλύτεροι τίτλοι του 2022 για να παίξετε φέτος το Halloween Halloween | ps4 | PS5

Άλλο ένα εξαιρετικό παράδειγμα της Ιαπωνικής εξειδίκευσης στον horror τομέα, και αυτήν την φορά με έναν ατόφιο horror τίτλο, αποτελεί το Ikai. Σε αυτόν τον τίτλο οι παίκτες θα πρέπει να προστατέψουν έναν μολυσμένο από δυσοίωνα πνεύματα ναό και να προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν το μυστήριο που έχει κατακλύσει τα ιερά εκείνα εδάφη, εξερευνώντας σκοτεινά και τρομαχτικά δάση, ετοιμόρροπες στοές και τον ίδιο τον ναό, ο οποίος κρύβει κινδύνους σε κάθε του γωνία.

Κονσόλες: PS4, PS5

Διαβάστε την άποψή μας για τον τίτλο εδώ.

MADiSON

capsule 616x353 3 1 Οι δέκα καλύτεροι τίτλοι του 2022 για να παίξετε φέτος το Halloween Halloween | ps4 | PS5

Το MADiSON αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους horror τίτλους του 2022, οπότε δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτήν την λίστα. Σε αυτόν τον τίτλο οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Luca, ο οποίος θα πρέπει να αντέξει τα φριχτά βασανιστήρια που εξαπολύει πάνω του το πνεύμα MADiSON και να συνεχίσει μια αιματοβαμμένη λειτουργία πολλών χρόνων πραγματοποιώντας αποτρόπαιες πράξεις, έχοντας παράλληλα στην κατοχή του μια κάμερα που συνδέει τον κανονικό κόσμο με αυτόν των νεκρών.

Κονσόλες: PS4, PS5

Martha Is Dead

Marth is Dead Οι δέκα καλύτεροι τίτλοι του 2022 για να παίξετε φέτος το Halloween Halloween | ps4 | PS5

Περνώντας τώρα σε κάτι λίγο πιο ψυχολογικό, έφτασε η στιγμή για το Martha is Dead. Αυτός ο first-person psychological horror τίτλος μας τοποθετεί στην Ιταλία το 1944, όπου η Giulia ανακαλύπτει το πτώμα της δίδυμης αδερφής της, Martha, και ξεκινάει μια τρομακτικά επίπονη αναζήτηση για την αλήθεια, προσπαθώντας παράλληλα να συγκρατήσει τις δικές της αναμνήσεις από το φριχτό αυτό γεγονός και να μην αφήσει το μυαλό της να μπερδέψει τον πόνο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου με την δική της απώλεια αλλά και μια παράξενη ιστορία για ένα φάντασμα στην λίμνη με το όνομα White Lady.

Κονσόλες: PS4, PS5

The Quarry

capsule 616x353 4 1 Οι δέκα καλύτεροι τίτλοι του 2022 για να παίξετε φέτος το Halloween Halloween | ps4 | PS5

Φυσικά από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείψει και η Supermassive Games, η οποία προσπαθεί να δημιουργεί όλο και πιο συχνά νέους horror τίτλους. Ένας από αυτούς είναι και το The Quarry, το οποίο λειτουργεί σαν πνευματικός διάδοχος του Until Dawn και μας διηγείται την ιστορία μιας ομάδας νεαρών που ξεκινούν την περιπέτειά τους στην κατασκήνωση και ασχολούνται με ξεφάντωμα, φάρσες, και τις σχέσεις μεταξύ τους, γρήγορα όμως καταλήγουν να παίρνουν ζωτικές αποφάσεις, καθώς κάθε λάθος κίνηση μπορεί να οδηγήσει στον θάνατό τους.

Κονσόλες: PS4, PS5

White Day: A Labyrinth Named School PS5

2022 10 14 194638 Οι δέκα καλύτεροι τίτλοι του 2022 για να παίξετε φέτος το Halloween Halloween | ps4 | PS5

Παρόλο που κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια και για το PlayStation 4, θα ήταν άδικο να μην συμπεριλάβουμε σε αυτήν την λίστα την PS5 έκδοση του White Day: A Labyrinth Named School. Σε αυτόν τον τίτλο οι παίκτες θα χειριστούν τον Lee Hui-min, ο οποίος θέλοντας αρχικά να κάνει ένα δώρο στην κοπέλα που του αρέσει, καταλήγει να μένει εγκλωβισμένος στον νυχτερινό σχολικό χώρο και να έρχεται αντιμέτωπος με μια πληθώρα τρομακτικών φαντασμάτων και έναν τρελαμένο επιστάτη με δολοφονικές τάσεις, ψάχνοντας απεγνωσμένα την λύση σε έναν γρίφο που δημιούργησε ένας παλιός δάσκαλος του σχολείου.

Κονσόλες: PS4, PS5

Διαβάστε την άποψή μας για τον τίτλο εδώ.

Bonus: Resident Evil 7 biohazard, Resident Evil 2 Remake, Resident Evi 3 Remake PS5

Resident Evil 2 3 7 next gen upgrade Οι δέκα καλύτεροι τίτλοι του 2022 για να παίξετε φέτος το Halloween Halloween | ps4 | PS5

Παρόλο που τα Resident Evil 7 biohazard, Resident Evil 2 Remake και Resident Evil 3 Remake δεν αποτελούν νέες κυκλοφορίες, είναι τόσο εντυπωσιακά πλασμένα για το Halloween που δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις ολόφρεσκες PS5 εκδόσεις τους από αυτήν την λίστα. Δεν χρειάζεται να πω πολλά για αυτά, καθώς όλοι ξέρουμε την αξία τους στην gaming βιομηχανία, αν ωστόσο δεν έχετε παίξει κάποιον από αυτούς τους τίτλους, τότε αφήστε ότι κάνετε και ριχτείτε στο παιχνίδι, γιατί ειλικρινά αρκετά το καθυστερήσατε!

Κονσόλες: PS4, PS5


Αν θέλετε, μπορείτε να δείτε και την αντίστοιχη λίστα που δημιουργήσαμε για το 2021 εδώ.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!