Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Κατέφθασε η Black Friday προσφορά στο PS Store

Η σημαντικότερη εκπτωτική εποχή του χρόνου (τουλάχιστον στην Αμερική) επιτέλους έφτασε, έτσι λοιπόν και η Sony αποφάσισε να την ενσωματώσει στο ψηφιακό της κατάστημα, το PlayStation Store! Η Black Friday προσφορά είναι λίγο διαφορετική σε σύγκριση με τις υπόλοιπες απλές προσφορές, καθώς αντικρύζει εκπτώσεις σε περισσότερους τομείς, πάμε λοιπόν να τους αναλύσουμε παρακάτω.

Αρχικά, το PlayStation Direct μειώνει σημαντικά την τιμή μιας πληθώρας PlayStation 4 και PlayStation 5 τίτλων, ενώ και το επίσημο Merch του PlayStation μπορεί να αποκτηθεί πλέον με 20% έκπτωση κάνοντας χρήση του BLACKFRIDAY20 κωδικού στο ταμείο. Οι εν λόγω υπηρεσίες φυσικά δεν είναι διαθέσιμες στην χώρα μας, καθώς όμως μπορείτε να βρείτε τρόπους για να αποκτήσετε τα προϊόντα τους, σας παραθέτουμε τον σύνδεσμο για την αναλυτική λίστα του PlayStation Direct (πατήστε εδώ).

Επιπλέον, το ίδιο το PlayStation Store χωρίζει την προσφορά σε υποκατηγορίες, περιλαμβάνοντας μια Games Under €20 κατηγορία, από την οποία ξεχωρίζουμε το Marvel’s Avengers και το εκπληκτικό The Last of Us Part II, μια κατηγορία για όλους τους τίτλους που περιλαμβάνουν τόσο την PlayStation 4 όσο και την PlayStation 5 έκδοση στο ίδιο πακέτο (PS5 version included), τα Best Sellers με τους διασημότερους τίτλους των δύο οικιακών κονσολών αλλά και την πολυπόθητη ετήσια PlayStation Plus συνδρομή που αντικρύζει 33% έκπτωση.

Η Black Friday προσφορά θα παραμείνει διαθέσιμη μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου, ενώ μπορείτε ακόμη να επωφεληθείτε και από τις PlayStation Indies και Games Under €20 αλλά και την November Savings προσφορά που αποσύρεται σήμερα.

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!