Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Fatal Frame: Maiden of Black Water

Η εταιρία ανάπτυξης και έκδοσης βιντεοπαιχνιδιών Koei Temco δημοσίευσε ένα νέο trailer για τον επερχόμενο survival horror τίτλο της, Fatal Frame: Maiden of Black Water, ανακοινώνοντας παράλληλα και την ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει. Δείτε το παρακάτω.

Ακόμη, ανακοίνωσαν την Digital Deluxe Edition του τίτλου, η οποία θα περιλαμβάνει τον βασικό τίτλο, ένα art book σε ψηφιακή μορφή, αλλά και έξι στολές εμπνευσμένες από χαρακτήρες των προηγούμενων τίτλων της σειράς (τις στολές των Mio Amakura και Rei Kurosawa για την Yuri, την στολή της Mayu Amakura και δύο στολές της Miku Hinasaki για την Miu, και την στολή του Kei Amakura για τον Ren). Τέλος, όσοι προπαραγγείλουν τον τίτλο ή τον αγοράσουν έως και δύο εβδομάδες μετά την επίσημη κυκλοφορία του θα αποκτήσουν και μια στολή εμπνευσμένη από το Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout.

Το Fatal Frame: Maiden of Black Water αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για τις οικιακές κονσόλες PlayStation 4 και PlayStation 5.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!