Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Εντοπίστηκε τεράστια συμφωνία μεταξύ Sony και Bloober Team

Για την ένταξη των τίτλων της στο PS Plus.

Μια νέα συμφωνία μεταξύ της Sony Interactive Entertainment και της πολωνικής εταιρίας ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Bloober Team έκανε την εμφάνισή της τον περασμένο μήνα, και όπως αποδεικνύεται μέσα από το περιεχόμενό της, μπορούμε να προετοιμαστούμε για την άφιξη μιας πληθώρας εντυπωσιακών horror τίτλων στο επερχόμενο ανανεωμένο PS Plus.

Συγκεκριμένα, στις 18 Μαρτίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Bloober Team δήλωσε πως η εν λόγω πολωνική εταιρία επισύναψε μια σημαντική συμφωνία άδειας και διανομής με τη Sony Interactive Entertainment για τη διανομή επιλεγμένων τίτλων της στο νέο σύστημα διανομής της Sony, το οποίο μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε πως είναι το νέο PS Plus (PS Plus Extra και PS Plus Premium/Deluxe). Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σημαίνει πως θα αντικρύσουμε τίτλους σαν τα Layers of Fear, Observer, Layers of Fear 2, Blair Witch και The Medium στο νέο PS Plus, ίσως όμως να υπάρχει ακόμη περισσότερο “ψωμί” στην υπόθεση.

Αναφερόμαστε φυσικά στις φήμες φωτιά που θέλουν την Bloober Team να αναπτύσσει έναν νέο Silent Hill τίτλο, του οποίου μερικές εικόνες διέρρευσαν μόλις πρόσφατα και κατέβηκαν αμέσως μετά, υποδεικνύοντας την γνησιότητά τους. Η έλευση λοιπόν ενός τέτοιου τεράστιου και πολυαναμενόμενου τίτλου στο PS Plus από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του θα βοηθούσε σε μεγάλο βαθμό την Sony και την ενίσχυση της συνδρομητικής της υπηρεσίας.

Φυσικά δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Sony και από την Bloober Team, μέχρι τότε λοιπόν μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο.

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!